Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre!

Amennyiben szeretné végigkóstolni borainkat, ajánljuk szíves figyelmébe partnerünket, akik segítenek a hazajutásban. Gottlieb Taxi Siklós

Cikk tartalomjegyzék
Cikkek és hírek a Kakas Bonbonról
BodriBon
Csokizarándoklat Máriagyűdre
Nagy Csaba módosítaná Gombóc Artúr vallomását
Vizuális infromáció
Ízek és élmények - Ajándék Nektek
A harmónia titka - Csokoládé és bor
Összes oldal


Megjelent cikkek és hírek a Kakas Bonbon kézműves csokoládéról


Zoranda a csokigyárban - Kézműves csoki Siklósról

"...Nemrég volt Siklóson egy csokoládé-kóstoló. Bort kóstolni rendszeresebben járok, de erre a kóstolóra szerkesztőségünk nagy része családostul érkezett. A gyerekeknek is hagytunk a csokiból, de azért meg kell hagyni: a csokikóstolóban az a jó, hogy végig lehet csinálni egy hosszú sort és még csak köpni se kell. Kiderült tehát, a siklósi kézműves csoki finom és izgalmas, hagyományos ízek és vad kombinációk, megnéztük hogy készül, hogy fogy el, hogy fogadják.

Sokat beszélni nem tudunk róla, de lényeg ami lényeg: Siklóson van A Borozó, amelynek tulajdonosa, Tésenyi Andrea (felső kis képünkön ő kínálja a csokit) beleszeretett a csokikészítésbe. Szorgalmasan tanult és tanulmányozott, olvasott és készített, mígnem mostanra elérkezett a pillanat, hogy a saját kollekciójával megjelenjen a piacon. A siklósi kézműves csokoládé pedig szép, finom és tömören itt akár be is fejezhetnénk, de akkor az olvasó talán elégedetlen volna.

Szóval, volt itt fűszeres csoki, a rozmaringos-diós tetszett, a bazsalikomos elég durva utánakóstolva is, a levendulás meg egyszerűen a kedvencem lett. Kisfiam a hagyományos epres és narancsos kistáblákat dézsmálta ötpercenként, amit nem tudott helyben megenni, muszáj volt megvásárolnunk... Az alkoholos mindefélékkel töltött verziókból sajnos most kevesebb volt, viszont remek volt a kávés-kapucíneres, de engem leginkább a chillis nyűgözött le, nem csak jelzésértékkel volt benne a csípősség...."

Forrás: http://www.pecsiborozo.hu/blog/zoranka_a_csokigyarbanIan Desmond Womens Jersey